Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo

Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo

Hello everybody, it's Jim, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo is 4 comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo estimated approx 50 minutos.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Esta receta es de una amiga con la que fui a un taller de cocina. Es fácil, rica, sana y la puedes adaptar a tu gusto.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo:

  1. 1 taza mijo (puedes cambiarlo por quinoa, cuscús, lentejas... cualquier tipo de legumbre)
  2. 2,5 tazas agua
  3. 1 cebolla grande
  4. 1 hoja laurel al gusto
  5. 1 poco puerro y cebolla picada (lo puedes cambiar por las verduras que más te gusten)
  6. 1 pizca sal
  7. 3 cucharadas aceite de oliva aunque también le puedes echar aceite de sésamo
  8. Pimienta negra
  9. 2 cucharadas lino molido o chía
  10. Ajo en polvo
  11. al gusto Hierbas provenzales

Instructions to make to make Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo

  1. Lavamos el mijo, en mi caso. Ponemos en una olla el aceite a calentar y añadimos la cebolla picada, el laurel y el mijo, también añadimos la sal y el agua.
  2. Dejamos cocer a fuego bajo hasta que se absorba todo el agua, apagamos el fuego y dejamos enfriar un poco.
  3. A continuación, pasamos por una batidora (se quita el laurel) hasta crear una masa esponjosa (si lo dejamos así podríamos hacer mousse de mijo, pero como estamos haciendo hamburguesas o albóndigas) (Cuidado al batirlo demasiado, puede quedar una crema y no es la textura que buscamos, así que solo batidlo un poquito)
  4. Una vez enfriado, tampoco tiene que ser mucho tiempo, unos 10 minutos, ponemos la masa en un bol grande y añadimos el lino o la chía, la cebollita y los puerros picados, la pimienta negra y el ajo en polvo, y opcional las hierbas provenzales, mezclamos todo bien y cuando esté a una temperatura ni muy fría ni muy caliente, empezamos a manipularla con las manos.
  5. Las manipulamos con las manos para hacer la forma de hamburguesa o albóndiga, el truco para que no se te quede la masa pegadas en las manos es habiéndotelas lavado antes.
  6. Para cocinarlas, las pasamos por la sartén con un poco de aceite o al horno unos 20-30 minutos a 180ºC

As your experience and self-confidence expands, you will certainly discover that you have more natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your personal tastes over time. Whether you intend to serve a dish that uses less or even more components or is a little basically spicy, you can make simple changes to attain this goal. To put it simply, start making your dishes on time. As for fundamental food preparation abilities for novices you don't require to learn them but only if you master some basic cooking methods.

This isn't a full overview to quick and also easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Ultimate Hamburguesas o albóndigas veganas de mijo. Thank you very much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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