Lenteja caviar con chorizo y tocineta
Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Lenteja caviar con chorizo y tocineta. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Lenteja caviar con chorizo y tocineta is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes delicious. Lenteja caviar con chorizo y tocineta is something that I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Lenteja caviar con chorizo y tocineta, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lenteja caviar con chorizo y tocineta delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Lenteja caviar con chorizo y tocineta is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Lenteja caviar con chorizo y tocineta using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
La lenteja caviar es una lenteja con la piel de color negro brillante y de albumen amarillo. Esta lenteja debe sus dos nombres (lenteja beluga y/o lenteja caviar) al parecido físico que tienen con el caviar de “Beluga” (huevas del esturión Beluga).Desde que la comí la primera vez me hice adicto a este tipo de lenteja, que también va muy bien como ensalada. La lenteja caviar o lenteja Beluga es la lenteja con más valor proteínico de todas las especias de lentejas que se comercializan. Constituye una gran fuente de proteínas vegetales (23%) y, gracias a su riqueza en hidratos de carbono complejos (50%) y fibra (10%), proporciona energía de forma gradual. La fibra de la lenteja caviar, además, ayuda a regular el azúcar y el colesterol. Además la lenteja beluga es rica en potasio, fósforo, hierro y vitaminas B1 y B6. El color oscuro de su piel revela la presencia de antocianinas, un pigmento que protege al organismo de los daños de los radicales libres.
La lenteja caviar se pueden cocinar sin remojo previo, pero es recomendable ponerla a remojo un mínimo de 2 horas. Les voy a dejar una receta bastante potente, de sabor y contenido calórico, pero bien vale la pena.
Ingredients and spices that need to be Get to make Lenteja caviar con chorizo y tocineta:
- 500 GR lenteja caviar (beluga)
- 100 gr tocineta
- 2 chorizos secos
- 1 tomate
- 1 cebolla
- pasta de tomate
- salsa de tomate
- ajo
- sal
- aceite de oliva
Steps to make to make Lenteja caviar con chorizo y tocineta
- Primero debemos cocinar la lenteja hasta que estén blandas, aunque les digo estas caviar no se deshacen como las otras, siempre quedan como al dente.
- Cortamos la cebolla y el tomate en cuadritos. colocamos una sartén con un poco de aceite de oliva y ponemos allí primero la cebolla, luego le vamos agregando el ajo, bajamos un poco la llama, posteriormente agregamos el tomate, siempre moviendo de manera que no se queme la cocción, luego que tenemos la cebolla transparente, agregamos sal y pimienta y ponemos media taza de salsa de tomate o tomate procesado, y dejamos que cocine por unos 5 minutos más.
- Ahora incorporamos el aderezo a las lentejas y a fuego medio cocinamos, aparte en una sartén freímos ligeramente la tocineta cortada en trozos y los chorizos igualmente, luego se los incorporamos a las lentejas y dejamos cocinar a fuego bajo por 20 minutos más.
- Corregimos sal y dejamos reposar para servir luego con arroz o con lo que nos guste, unas hojitas de perejil encima y está listo.
As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your personal preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that uses fewer or even more ingredients or is a little more or less zesty, you can make easy adjustments to attain this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. As for basic food preparation skills for beginners you do not require to learn them however just if you grasp some easy food preparation strategies.
This isn't a full guide to fast and also very easy lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up with this special food Easiest Way to Prepare Any-night-of-the-week Lenteja caviar con chorizo y tocineta. Thank you very much for reading. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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